Culy
Culy Inspiratie 24 nov 2014

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 48

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage-v2

1. In de strijd tegen de kou heeft theehuis Betjeman & Barton haar nieuwe delicate witte Earl Grey thee in een blik van sneeuwwit (nep)bont gestoken. De vacht van een ijsbeer zal de thee beschermen en doet je denken aan de winters van het koude noorden. De basisthee bestaat uit de prachtige witte donzige bladeren van Pai Mu Tan (China) en is geparfumeerd met een klassiek aroma van bergamot uit Calabrië. Wauw! Te koop via barton-webshop.nl.

2. De beroemdste kookboekenauteur van Australië, Donna Hay, komt met haar kookbijbel: Nieuwe klassiekers. In dit boek vind je een onuitputtelijke collectie van klassieke recepten, geschikt voor iedereen. Uiteraard alles in Donna’s geprezen stijl: eenvoudig, duidelijk en makkelijk. Goedkoop is deze speciale gebonden uitgave (448 pagina’s) helaas niet: € 45,-.

3. Is het al te vroeg voor kerstspulletjes? Nee, toch? Deze stervormige etagère van Dille & Kamille is té mooi. Te koop voor € 14,95.

4. Wij zijn dol op oud servies, maar vintage style mag ook. Deze keramieken theemokken van Cabanaz zijn gebaseerd op vintage emaille servies. De bekers kosten € 5,95, de theepot € 24,95.

5. Ook laatst nog een felfie gemaakt met je lievelingsboer, terwijl jullie een zelfgemaakte onigiri aten? Een beetje culy weet nu precies wat je bedoelt. Food-trendanalist Marjan Ippel verzamelde dé culinaire woorden van dit moment in deze vernieuwde Foodlingo Bijbel. Hét cadeau voor foodies! Nu te koop voor € 15,-.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 48
Sluiten