Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 26 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Wil je bij zijn: de 10e editie van het 010/020 diner bij De Kas in Amsterdam

Op 30 oktober word er bij restaurant de Kas een  unieke avond georganiseerd: de 10e editie van het 010/020 diner. Acht toprestaurants uit Rotterdam en Amsterdam verzorgen samen een heel speciaal diner.

8 topzaken, 1 diner

Restaurant de Kas deelt zijn keuken voor één avond met Fermin, Bak en Renilde (tevens bekende gasten van de 010/020 diners) en nieuwe(re) zaken Fuku Ramen, VRR, Diepnoord en Eendracht. Stuk voor stuk restaurants die we je zonder twijfel zouden tippen voor een culinaire avond, en op 30 oktober krijg je ze allemaal in één keer op je bord.

Creatieve invulling

Bij voorgaande edities van de inmiddels befaamde 010/020 diners (lees er hier alles over, bijvoorbeeld het verhaal over het diner dat ze in het James Beard House in New York gaven) verzorgde elk restaurant een eigen gang. Dit keer is het de bedoeling dat de teams echt samenwerken en samen een creatieve invulling geven aan de gangen.

Het kan dus zomaar zijn dat je een pièce hoofdgerecht krijgt met meerdere kleine bijgerechten. Of meerdere desserts. Wat ons betreft klinkt dat alleen maar nóg toffer en spannender.

Gerecht van Heroine van coquille
Bron: Justin de Nooijer voor Culy

Kaarten kopen voor dit 010/020 diner

Voorgaande edities van het 010/020 diner verkochten binnen de kortste keren uit. Houd dus goed in de gaten dat de kaarten voor editie 10 – het  ‘Nieuwe Oogst Diner’ genaamd – op 1 oktober a.s. om 11:00 uur in de verkoop gaan.

Kaarten kosten € 146,50 voor een volledig verzorgde avond met wijnen & spijzen. Bestellen kan dan via deze link.

Meer over bijzondere restaurants:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.