Redactie
Redactie Inspiratie 3 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

Zo eet je Nutella de hele dag door

Nutella: het broodbeleg dat ieders hart heeft veroverd. Het liefst eten wij het de hele dag door, en met deze recepten doe jij dat ook.

Ochtend

Cinnamon rolls zijn wel wat werk, maar dan heb je ook wel een van de lekkerste ontbijtjes ooit. Deze Nutella cinnamon rolls met witte chocolade zijn crazy lekker.

Dit homemade gevlochten Nutella brood met kaneel en hazelnoten zou ook niet misstaan op een feestelijke ontbijttafel.

gevlochten Nutella-brood

Koffie

Nu het ontbijt er op zit is het tijd voor koffie, en daar moet natuurlijk een Nutella snack bij. Sowieso moet je écht eens proberen om Nutella door je koffie te doen.

Maar wat ga je er dan bij eten? Deze Nutella macarons zijn de perfecte koffiesnack, of doe Nutella in je madeleines of meringues.

Nutella meringues
Culy.nl

Lunch

Move over tosti ham-kaas, de zoete tosti is een feit. Banaan en chocola is een combinatie die ongeveer altijd lekker is, zo ook in deze Nutella banaan tosti. In de pan ermee!

Toetjes

Avondeten met Nutella lijkt ons niet zo smakelijk, maar met het dessert kan je je weer helemaal uitleven. Als toetje worden wij altijd gelukkig van een grote bol ijs, of twee of drie. Ga voor dit super simpele Nutella ijs, of pak uit met dit Oreo Nutella ijs uit Sabine Konings kookboek Guilty Pleasures.

Meer zin in een goede taart? Maak dan deze Nutella cheesecake, duurt wel iets langer om te maken maar het is wel een gegarandeerde manier om je vrienden in te pakken.

Sabine Koning

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.