Redactie
Redactie Inspiratie 7 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

Tv-chef Curtis Stone opent Italiaans restaurant in Los Angeles

Na jarenlang bij verschillende restaurants te hebben gewerkt en verscheidene televisieprogramma’s te hebben gepresenteerd en gejureerd, werd het voor culinaire duizendpoot Curtis Stone tijd voor iets anders. Stone, die wij voornamelijk kennen als het knapste jurylid van Masterchef Australia, zal binnenkort zijn eigen restaurant openen, en wel in Los Angeles.

Nee, Curtis is niet nieuw in de restaurantwereld. Hoewel hij al sinds 2002 niet meer achter het fornuis van een professionele keuken heeft gestaan, is hij wel altijd bezig geweest met koken. Zo presenteerde hij verschillende televisieprogramma’s voor zowel de Australische als de Amerikaanse televisie. Daarnaast bracht hij verschillende kookboeken uit en was hij te zien als jurylid in Masterchef Australia.

Het restaurant dat Curtis zal openen is niet volledig nieuw, maar het eerder dit jaar gesloten Pici Enoteca. Een kleinschalig, Italiaans restaurantje in het centrum van Beverly Hills.

Geen plannen om binnen aanzienbare tijd de oceaan over te vliegen om een vorkje mee te prikken? Geen probleem, klik hier voor een voorproefje van Curtis’ fijne gerechten.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.