Redactie
Redactie Gadgets 24 apr 2012
Leestijd: 2 minuten

De knapste chefkoks ter wereld

Female (of gay!) culy’s opgelet: dit zijn naar ons idee de knapste chefkoks ter wereld (sommige professioneel aan de slag, sommige amateur of celebrity chefs). Omdat het oog ook wat wil.

Let wel: het zijn geen fotomodellen, maar mannen die ‘s nachts de allerbeste eggs benedict voor je maken of je elke dag verwennen met macarons. Dat geeft ook pluspunten. Toch?

Schermafbeelding 2012-03-29 om 15.16.49

Curtis Stone. Stipt op nummer 1! Wil je hem extra groot als wallpaper op je pc – snappen we hoor – klik dan hier voor een joekel van een foto.

Schermafbeelding 2012-03-29 om 15.17.20

David Rocco. Canadees, maar opgegroeid bij een Italiaanse familie. Bekend van David Rocco’s Dolce Vita.

Jamie Oliver Wallpaper

Jamie Oliver. Need we say more? Dat sexy lispelen nemen we er graag bij. Plus zijn groententuintje. En Jamie: wij malen niet om die paar extra kilo’s, waar iedereen zo om loopt te zeuren.

806586-ben-o-039-donoghue

Ben O’Donoghue, een Australische (tv)chef. Zit nu in het programma The Best in Australia. Dat zegt genoeg….

Adriano Zumbo. De macaronkoning, en komt vaak langs bij Masterchef. Ook bekend om zijn croquembouche; de beroemde soesjestoren. Willen wij wel met ‘m delen.

Onze eigen Mathijs Vrieze. Culy interviewde hem onlangs!

Tyler Florence. Hallo! Bekende Amerikaanse tv-chefs met een aantal boeken op z’n naam, waaronder Dinner at My Place en Stirring the Pot. Allebei graag.

Sergio Herman. Sorry Ellemieke, wij vallen ook voor z’n kooktalent en dat Zeeuwse accent. He-wel-dig!

Michael Voltaggio. Amerikaanse chef die het zesde seizoen van Top Chef won. Vooral fijn als je van het ruige werk en tats houdt.

Marcus Samuelsson. Van origine Ethiopisch, maar opgegroeid in Zweden (hallå!) en eigenaar van onder andere het restaurant Red Rooster Harlem in New York.

jeroen-meus-luzine-niet-goed-genoeg-voor-een-michelinster_1000x667Jeroen-Meus

Jeroen Meus (elke dag te zien op België Een met het programma Dagelijkse Kost, aanrader!). Belgisch accentje, fijne haarcoupe en een uniek kooktalent. Hij heeft ook een restaurant: Luzine in Leuven.

Bill Granger. Australier, iets ouder en oogt gay (schijnt -ie niet te zijn), maar dat maakt ‘m juist zo leuk. In Nederland is zijn programma te zien op 24Kitchen.

Hayden QuinnSchermafbeelding 2012-04-24 om 20.35.10

Hayden Quinn (bekend van Masterchef Australia). Wowza.

Suggesties voor meer eyecandy zijn welkom! Laat het ons even weten via Twitter of Facebook.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.