Claire van de Graaff
Claire van de Graaff Inspiratie 17 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is wanneer je The Bear seizoen 3 kunt kijken

Het duurt niet lang meer of we kunnen éindelijk weer naar Carmy, Sidney en cousin kijken. Wanneer kunnen we seizoen 3 van The Bear verwachten? Wat gaan we zien? En wat juist niet? We zetten het voor je op een rijtje.

Spoiler alert: heb je seizoen 1 en 2 nog niet gezien? Lees dan niet verder, om spoilers te voorkomen!

Al na een paar minuten van aflevering 1 van The Bear waren we hooked. De perikelen in de verhitte – letterlijk en figuurlijk – keuken van een shabby sandwichshop in Chicago grepen ons direct bij de keel – en dan hebben we het nog niet eens over Jeremy Allen White, aka Carmy gehad (kunnen we het alsjeblieft nog heel even over Carmy hebben?).

En we waren niet de enige: beide seizoenen en natuurlijk de cast wonnen meerdere Emmy’s en Golden Globes.

De ultieme spaghetti met tomatensaus uit de hitserie ‘The Bear’

Seizoen 1 en 2 van The Bear

Waar we in seizoen 1 vooral zagen hoe hij en zijn team de broodjeszaak van zijn overleden broer Mikey nieuw leven probeerden in te blazen (met onverwachte plot twist in de laatste aflevering!), keken we in het tweede seizoen toe hoe Carmy en Sydney in twaalf weken tijd een sterwaardig restaurant uit de grond probeerden te stampen. En ook hier zaten we weer op het puntje van onze stoel tijdens de season finale, want hoe zou de friends & family night verlopen, en hoe ging het aflopen met Carmy en Claire?

https://www.instagram.com/p/C2JZEGBr3zm/

Franse omelet met boursin en chips uit ‘The Bear’

Wanneer begint seizoen 3 van The Bear?

We hebben goed nieuws, want seizoen 3 van The Bear is inmiddels bevestigd. De opnames voor het volgende seizoen starten eind februari of begin maart 2024. Bijna, dus! En zoals het er nu naar uitziet, kunnen we in de zomer seizoen 3 kijken. Wij maken alvast een aftelkalender. En: er wordt druk gespeculeerd dat het nieuwe seizoen, naast het net geopende restaurant, focust op Carmy’s persoonlijke struggles en trauma’s, en de invloed ervan op zijn culinaire carrière. To be continued!

Meer culi-films en -series? Wij tippen!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.