Redactie
Redactie Inspiratie 22 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Noma opent pop-up restaurant in Mexico

Niet gelukt om een van de laatste reserveringen bij Noma te scoren, voor de originele locatie die bijna dicht gaat? Niet getreurd, volgend jaar opent Noma een pop-up restaurant in Mexico.

Chef-kok René Redzepi noemt Mexico een ‘tweede thuis’, waar hij menig familievakantie heeft doorgebracht. De Mexicaanse keuken is dan ook een van zijn favorieten. Tijd voor een pop-up restaurant!

Op zoek naar chili

René, souschef Rosio Sanchez en een select aantal mensen uit het team hebben het laatste half jaar door heel Mexico gereisd om inspiratie op te doen. Op zoek naar die ene e speciale chili, bijvoorbeeld, en zo veel mogelijk verschillende soorten mole saus eten.

Dit is niet de eerste keer dat de mensen achter Noma een pop-up in het buitenland opzetten; Tokio en Sydney waren eerder aan de beurt. De Mexicaanse pop-up zal niet in Mexico-Stad plaatsvinden, maar in de populaire strandplaats Tulum. Lekker eten combineren met wat uurtjes op het strand lijkt ons bepaald geen straf…

Wel even sparen

Een diner bij Noma Mexico gaat je 600 dollar kosten, daar krijg je dan ook wel een wijnarrangement, water en thee of koffie bij. Even sparen dus, maar dan ben je wel een van de weinigen die kan zeggen dat -ie bij Noma Mexico is geweest.

Het restaurant is namelijk enkel open van 12 april tot 28 mei 2017. Reserveren kan vanaf 6 december om 10 uur ‘s ochtends via de Noma websiteGo, go, go!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.