Redactie
Redactie Inspiratie 5 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit restaurant in New York serveert vegan soul food

Seasoned Vegan is het eerste restaurant in Harlem New York met enkel vegan gerechten op het menu. Hier vind je geen ingewikkelde en moeilijke gerechten, maar fijne vegan soul food.

Seasoned Vegan wordt gerund door moeder en zoon Brenda en Aaron Beener. Op het menu vind je vegan burgers, wraps, spaghetti, pizza en sandwiches.

Vegan Fried Chicken

Alles is vegan, ja zelfs de gefrituurde kip, maar ook de barbecue-ribbetjes, steak en vis. De gefrituurde kip wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen in de vorm van drumsticks en wordt geserveerd met pannenkoeken van zoete aardappel en glutenvrije jus.

Weekend Hours @seasonedvegan FRIDAY 5pm-2am SATURDAY 11am-2am SUNDAY 11am-9pm Photo @veganitaliana

974 Likes, 13 Comments – Seasoned Vegan (@seasonedvegan) on Instagram: “Weekend Hours @seasonedvegan FRIDAY 5pm-2am SATURDAY 11am-2am SUNDAY 11am-9pm Photo @veganitaliana”

Mac ‘n cheese zonder kaas

Ook serveren ze BBQ-rivierkreeftjes die gemaakt zijn van stukjes kliswortel. Benieuwd hoe de wortel smaakt? De wortels zijn in Nederland verkrijgbaar in Aziatische toko’s en heeft een kruidige en ietwat zoetige smaak.

Het recept van de ‘kaas’saus voor de vegan mac ‘n cheese is volgens het restaurant top secret, maar op Culy België staat er een zalig receptje voor vegan mac ‘n cheese zonder cheese.

Vegan Baked Mac n Cheese @seasonedvegan #WELIT ? @theveganfightclub ?

796 Likes, 16 Comments – Seasoned Vegan (@seasonedvegan) on Instagram: “Vegan Baked Mac n Cheese @seasonedvegan #WELIT ? @theveganfightclub ?”

Ook aan de toetjes is gedacht. Denk bijvoorbeeld aan vegan cupcakes, ijs en taart. Een hapje eten bij Seasoned Vegan moet wat ons betreft écht op je to-eat lijst staan als je in New York bent.

Seasoned Vegan

55 St. Nicholas Avenue
Harlem, New York

Meer hotspots en restaurants in New York

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.