Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 25 jan 2017

Netflix & Chili: lekkere gerechten voor een bingewatch-avond

Tijdens een avondje Netflix kijken op de bank wil je lekker eten dat snel klaar is. Wij bedachten drie recepten die je maakt op een avond met je vrienden over de vloer, terwijl jullie je favoriete serie bingewatchen op Netflix. Bord op schoot, snacks binnen handbereik en ‘play’. Netflix & Chill? Netflix & Chili!

De popcorn kun je van tevoren maken, als je tijd wil besparen. Maar de chili voor het diner is zó klaar (en bakt terwijl je wacht) en dat geldt ook voor de milkshake.

burritobowl in een pan

Eerst het diner. Supersnel, ideaal om te delen en bovenal superlekker is deze chili burritobowl in één grote pan. Even de ui en het gehakt aanfruiten, de rest van de ingrediënten erbij en 15 tot 20 minuten laten bakken.

Ondertussen maak je verse guacamole en stort je een zak tortillachips uit boven een schaal. De chips gebruik je om de inhoud van de pan op te lepelen.

culy homemade chocoladepopcorn

Bij films en series hoort natuurlijk popcorn: de onvolprezen voor-de-buis-snack. Kunnen jullie niet kiezen tussen zoet of zout? Maak dan deze zoute chocoladepopcorn met pindakaas: die combineert zoet met zout.

culy homemade pulp fiction milkshake

En als toetje: de beroemde 5 dollar milkshake uit Pulp Fiction. Met recht een ‘killer‘ milkshake! Met banaan, vanille-ijs en een cherry on top. Geniet!

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Netflix & Chili: lekkere gerechten voor een bingewatch-avond
Sluiten