Redactie
Redactie Inspiratie 21 aug 2014
Leestijd: 2 minuten

Hoera, Culy bestaat 3 jaar: onze favoriete Culy-artikelen OOIT

Op 21 augustus 2011 begon het allemaal… Culy.nl ging online! Nu, drie jaar later, maken we de site nog steeds met ontzettend veel plezier en liefde, en dat kan allemaal dankzij jullie. Vandaag staat dus niet alleen Culy in het zonnetje, maar willen we jullie ook ontzettend bedanken!

Vanaf het eerste moment staat elke dag op de Culy redactie in het teken van het schrijven van de allerleukste artikelen, het bedenken van de beste tips & trics en het beantwoorden van zoveel mogelijk culinaire vragen. En dat allemaal met hulp van jullie, want eerlijk is eerlijk.. Zonder lezers, geen site!

Omdat we zó blij zijn dat Culy al weer drie jaar is geworden, willen we onze favoriete artikelen van Culy.nl met jullie delen. De absolute favorieten van de afgelopen drie jaar dus.

Klik op de afbeeldingen voor de bijbehorende artikelen/recepten en lieve culy’s: op naar het volgende jubileum!

Chocoladetaart3

Geen verjaardag zonder taart! Culy’s Liselotte maakte deze goddelijke chocoladetaart met laagjes.

Deze avocado-checktip blijft een succes, zowel in tekstvorm als in de video die we maakten voor ons YouTube kanaal.

Het ultieme guilty pleasure broodje met bacon, avocado & honing mag niet ontbreken in deze lijst.

a1d078736e437b94_800x800ar

Dit artikel over een slimme reclamestunt van Lidl, ze hielden Zweedse foodies voor de gek met een zogenaamd ‘toprestaurant’, was dé hit van 2013 op Culy. Meer dan 12.000 gedeeld op Facebook en ruim 125.000 (!) keer gelezen op Culy. WOW!

IMG_5313

We zijn nog steeds fan van deze foto: Eton Mess met bramen, kersen, frambozen & hazelnoten. We vonden dit recept zo leuk, dat we er zelfs een video van maakten. Bekijk deze hier!

Voor ons werk voor Culy.nl gaan we op de mooiste reizen, komen we op de meest bijzondere plekken én ontmoeten we hele toffe mensen. Zo interviewden we Jamie Oliver, maar organiseerden we ook een exclusieve kookworkshop met Rachel Khoo. En dat was een feestje!

Culy Lobster Roll 2

Lobster rolls zijn in Nederland nog niet heel bekend, daarom schreven we erover op Culy. Mocht je ‘m zelf willen maken en geen kreeft kunnen kopen, dan is deze variant met rivierkreeftjes ook onweerstaanbaar.

CULY_WOL513_132

Onze favoriete hotspot in onze Hotspots-lijst? Dat is geheid Vinnies Deli, inmiddels gewoon Vinnies genoemd.

IMG_8249

Het duurde een hele zaterdagmiddag om ze te maken, maar wat waren deze chocolade taco’s gevuld met roomijs lékker!

Definitieve boek cover

En tot slot: Culy’s Monique, mede-oprichter en hoofdredacteur van de site, schreef vorig jaar een eigen boek: The culy way of life. Nog altijd te koop! Heb jij ‘m al in huis?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.