Dit wil je proeven: er is nu Twix-spread!

De Nutella mag opschuiven op de plank in je keukenkastje, want er is nu Twix-spread. Yes! Alles wat je ook in een Twix-reep vindt, maar dan in een potje. Heerlijk op brood, over ijs of gewoon rechtstreeks uit de pot.

De Twix-spread wordt gemaakt in Engeland, maar je kunt ‘m online kopen. In een potje zit 200 gram; vergelijkbaar met het kleinste potje Nutella uit de supermarkt.

Twix-spread
Bron: Jamin

Gestampte Twix-repen

In de spread zit alles wat ook in een normale Twix-reep zit: chocolade, karamel en krokante biscuit, in stukjes. Die chocolade wordt trouwens gemaakt van échte Twix-repen, die worden gestampt. Verder gaan er melk, suiker, bloem, boter en cacao in.

Verkrijgbaar in Nederland

En nu het beste nieuws: Twix-spread is ook gewoon in Nederland verkrijgbaar! Je kunt het online kopen bij Jamin en we hebben het ook al gespot bij Xenos.

Nóg meer goed nieuws: ze hebben ook Bounty-spread en Maltesers-spread. Chocoladefans, sla je slag!

???????ابغا منننننننه ??????????? #twixspread ????????????????

A post shared by Noor .M Al.Turkestani (@nooralturkestani) on

Na zakończenie dnia mamy dla Was mega sztosik?Kremy Maltesers, Twix oraz Bounty ponownie dostępne? Znajdziecie je na naszej stronie www.Scrummy.pl oraz w naszym sklepie stacjonarnym przy ulicy Biskupiej 12 w Warszawie. #scrummy #scrummysklep #scrummy_pl #maltesers #malteserspread #bounty #bountyspread #twix #twixspread

A post shared by Scrummy (@scrummy_sklep) on

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dit wil je proeven: er is nu Twix-spread!
Sluiten