Culy
Culy Inspiratie 27-06-2017

Hoera: Albert Heijn heeft 4 nieuwe smaken hummus!

Hummus: we eten het volop. En omdat we de ‘gewone’ hummus nu wel kennen, zijn we héél blij dat Albert Heijn 4 nieuwe smaken hummus heeft gelanceerd.

Vanaf vandaag liggen de 4 nieuwe smaken in vrolijke, zomerse kleuren in de winkel: Hummus Avocado, Hummus Rode Biet, Hummus Curry Madras en Hummus Gegrilde Groenten.

Enne, waarom je hummus zou moeten eten? Nou, het is smaakvol, multi-inzetbaar en een heerlijke vegetarische optie voor je broodbeleg, een goede aanvulling op de borrelplank en lekker om groenten in te dippen als snack. En vergeet niet dat deze smeersels boordevol ijzer zitten en rijk aan vezels zijn, oftewel een voedzame toevoeging.

Hummus Avocado

Romige hummus met een dikke laag guacamole, rijkelijk getopt met gecrushte chiliflakes. Superlekker voor in het park op stokbrood, bij nacho chips of als basis voor een sandwich. Dit is stiekem onze favoriet!

Hummus Rode Biet

Deze bietenhummus is gemaakt met gepureerde bietjes en gekarameliseerde ui. Vrolijk getopt met kleine blokjes rode biet. Superfris en een beetje zoetig.

Hummus Curry Madras

Een originele en unieke hummus, gemaakt van romige hummus met kokosmelk en curry-madraskruiden. Wij dippen er zelf graag wat rauwe bloemkool in, want bloemkool & curry madras gaan supergoed samen.

Hummus Gegrilde Groenten

Heel Mediterraans, deze hummus gemaakt met gegrilde gele & rode paprika en gegrilde ui, rijkelijk getopt met extra paprika en zwarte sesamzaadjes. Superlekker op de borrelplank.

Je vindt deze nieuwe smaken hummus vanaf nú bij Albert Heijn in het borrelschap voor € 2,50 per bakje.

In samenwerking met Albert Heijn

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Hoera: Albert Heijn heeft 4 nieuwe smaken hummus!
Sluiten