Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 11 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Tony’s Chocolonely heeft (eindelijk!) weer een nieuwe reep – en hij is lekker sterk

Het is alweer dik een jaar geleden dat Tony’s Chocolonely een nieuwe smaak chocoladereep lanceerde. Maar de Amsterdamse chocolademakers komen nu weer met een sterk verhaal op de proppen: een nieuwe reep die 100% vegan is en lekker sterk smaakt.

Koffie en toffee

Tony’s stopte namelijk een reep met een lekker sterk bakkie koffie erin: puur-koffie-toffee. Met de nieuwe reep heeft Tony’s Chocolonely inmiddels 5 vegan chocoladerepen in het assortiment (je herkent ze aan het groene blaadje in het smaaklint op de verpakking). De nieuwkomer is gemaakt van 51% pure chocolade, knapperige stukjes toffee én krokante stukjes koffieboon.

Het is niet de eerste keer dat de chocolademakers koffie in een reep chocolade stoppen: eerder maakten ze ook al een reep in de smaak melk-coffee-crunch (in die paarse wikkel).

Nieuwe reep Tony's puur-koffie-toffee
Tony’s Chocolonely

Meer van Tony’s

Vorig jaar lanceerde Tony’s ook een geheel nieuw product: hun lil’ bits zijn eerlijke chocoladeballen in 5 verrassende smaken. Wij gingen toen in gesprek met de chocolademakers. En weet je nog dat Culy samen met Tony’s een limited edition reep maakte? Good times.

Waar scoor ik die reep?

De reep puur-koffie-toffee van Tony’s is nu al te koop bij o.a. Albert Heijn, Jumbo en Plus. Uiteraard vind je ’m ook bij Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam en in Tony’s online chocoshop.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.