6 x onze favoriete pittige gerechten
Hou je van een beetje pit? Probeer dan één van deze pittige gerechten!
Tip: experimenteer vooral met verschillende pepersoorten en hot sauces.
Kipspiesen met pittige pindasaus
Deze pittige pindasaus van Donna Hay is weer eens wat anders dan de standaard saus uit een potje.
Bron: Donna Hay, de nieuwe klassiekers
Pittige piperade
Piperade is een typisch Baskisch, lekker pittig gerecht van tomaat, paprika en ei dat je kunt eten met een stokbroodje of toastje.
Spaghetti met pittige mosselen
Wie houdt er nu niet van mosselen?
Bron: Koken met Aanbiedingen
Spareribs uit de slowcooker met pittige barbecuesaus
Het kost even wat tijd, maar deze spareribs uit de slowcooker zijn het he-le-maal waard!
Zwaardvis met pittige tomatensaus
Dit Italiaanse gerecht is een must om te proberen voor visliefhebbers.
Bron: Pure Italiaanse Keuken
Pittige Turkse dip
Zin in een lekkere dip voor bij de borrel? Dit Turkse recept is zalig!
Bron: Turkse Kok.nl

:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F11%2FDH64_kipspiezen-met-pittige-pindasaus.jpg)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F01%2FIMG_5768.jpg)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F06%2Fspaghetti-met-pittige-mosselen-op-italiaanse-wijze-2.jpg)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F02%2Fslowcooker-spare-ribs5.jpg)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F05%2F99.jpg)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F08%2Facili_ezme_recept.jpg)