Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Video's 19 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Video: deze chef maakt pancake art (en test een pancake robot!)

Bij Culy zijn we groot fan van de culinair redacteuren/chefs van Bon Appétit, die dankzij hun populaire video’s op Youtube inmiddels zo ongeveer een sterrenstatus hebben. We willen met ze trouwen (Brad), we willen dat ze ons adopteren (Carla) en we willen hén adopteren (Andy). In deze video test Bon Appétit-chef Molly hoe je zelf pancake art maakt. En dat is héél vermakelijk.

Pro Chef Tries Pancake Art for the First Time | Bon Appétit

When it comes to all things culinary, Test Kitchen chef Molly Baz has attempted many complicated and rarefied cooking techniques, but she’s never tried pancake art. Join her as she tries to master the instagramable medium that is pancake art through a series of 7 challenges.

Pancake art: eetbare kunst

Als je op instagram zoekt op de hashtag #pancakeart kom je pannenkoeken tegen in de meest bizarre soorten, maten en kleuren. Hoe doen ze ‘t toch, die mensen? Wel, er zijn speciale gadgets voor te koop. Er is zelfs een pancake robot, die de foto van je hond transformeert tot pannenkoek. Maar de echte die hards, die doen het gewoon uit de losse pols.

Chef Molly wordt in deze video door haar collega’s op een soort speurtocht gestuurd, waarbij ze diverse manieren test om pancake art te maken. Met als uiteindelijke lakmoesproef: een pannenkoekportret maken van één van haar collega’s… smullen!

Pancake art maken

Nog meer pancakes:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.