Restaurants 18 jun 2016 Culy

Supermercado

Bij Supermercado in Rotterdam proef je Latijns-Amerika op je bord in de vorm van streetfood, en blijf je zitten voor de Spaanse & Mexicaanse biertjes voor de hele tafel.

Iedereen is welkom bij Supermercado; van vriendinnen onderling tot luidkeelse vriendengroepen en van zzp’er zonder kantoor tot hele gezinnen.

Op het menu staan voor de verandering Latijns-Amerikaanse gerechten. Denk aan een Argentijnse ribeye, Mexicaanse taco’s en Peruaanse ceviche, maar ook zeker een lekkere hamburger. Al het vlees wordt op de houtskoolgrill gegaard en in de ‘Mini Mercado’ kunnen ook de kleintjes zich goed vermaken.

Supermercado rotterdam7Supermercado rotterdam6

Ook tijdens de borrel is Supermercado een aanrader. Zo serveren ze heerlijke aperitivos, zoals tortillachips met guacamole, empanadas, geblakerde pimientos de padrón en pikante quesadilla’s met kaas. Daarnaast mag je ook zeker de drankkaart niet overslaan; deze staat namelijk vol met smaakvolle cocktails en leuke biertjes.

Leuk is dat in de kelder van het pand De Avondwinkel is gevestigd. Hier kan je tijdens het weekend dansen bij Daisy’s Donderdag, De Koopavond op vrijdag en 7/11 op zaterdag.

Supermercado is zeven dagen per week geopend voor een hapje en drankje. 

Supermercado rotterdam5Supermercado rotterdam4Supermercado rotterdam3

 

Reageer op artikel:
Supermercado
Sluiten