Life’s a Peach Utrecht: verse focaccia’s, Italiaanse donuts en roze muren

In de Harde Bollenstraat in Utrecht is een focacceria neergestreken! Bij Life’s a Peach heerst alleen maar positiviteit, zijn de muren roze en worden er elke dag verse focaccia’s gebakken. Het perfecte lunchadresje in het centrum van Utrecht dus.

Stukje Itali√ę in Utrecht

Eigenaresse van Life’s a Peach is Vanessa. Zij werkte jarenlang als manager van Da Portare Via; die fantastische pizzeria’s in de stad. De geboren Italiaanse maakt de focaccia’s zelf en da’s niet zo gek, want deze broden komen uit oorspronkelijk uit Liguri√ę, haar geboortestreek.

Vanessa vond dat er niet genoeg Italiaanse lunchlocaties waren in Utrecht. “Laat staan¬†‚Äč‚Äčeen echte focacceria. Ik mis de echte smaak van Itali√ę, daarom besloot ik om Itali√ę naar Utrecht te brengen.”

Focaccia's bij Life's a Peach

Het menu van Life’s a Peach

Life’s a Peach is hoofdzakelijk een focacceria en dat betekent dus dat het hier om de focaccia draait. Maar er is nog veel meer handgemaakt lekkers. Denk aan farinata (Italiaanse pannenkoek van kikkererwten), bombolone (Italiaanse Berlinerbollen), ciambelle dal forno (donuts uit de oven), pastel de nata √©n echte Italiaanse chocoladetaart. Alles is plantaardig en zoveel mogelijk biologisch.

Drink er een toffe smoothie bij (The Hulk bijvoorbeeld: een groene smoothie) of een fijne limo (zoals de Sour Face).

Zolang ik nog in Utrecht woon blijf ik verslag doen van alle leuke nieuwe hotspots in ons stadsie ? Zo ook @lifes.a.peach.utrecht, een roze oase midden in de stad in de Hardebollenstraat (ja, die straat ja!). Je komt hier voor echte Italiaanse focaccia’s, zelfgemaakte donuts, heerlijke koffie & limo √©n lokaal design! Een aanrader dus. Al was het maar om even vrolijk te worden van de roze gloed die dit zaakje uitstraalt. Meer op de blog!

288 Likes, 13 Comments – Marlous – lastdaysofspring.com (@lastdaysofspringblog) on Instagram: “Zolang ik nog in Utrecht woon blijf ik verslag doen van alle leuke nieuwe hotspots in ons stadsie ?…”

Het adres van Life’s a Peach

Terwijl je van je focaccia of donut eet en je lekkere smoothie drinkt, kun je trouwens je ogen goed de kost geven bij Life’s a Peach. Vanessa stelt namelijk ook het werk van lokale ontwerpers en kunstenaars tentoon in haar zaak. Van T-shirts en schilderijen tot aan bijzettafeltjes. Je kunt het direct kopen, mocht je op slag verliefd worden op zo’n kunstwerk.

Het adres van Life’s a Peach:

Hardebollenstraat 9
3512 TP Utrecht

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. 

3 x lunchen in het centrum van Utrecht:

Pastel de nata bij Life's a Peach
Het interieur van Life's a Peach in Utrecht

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Life’s a Peach Utrecht: verse focaccia’s, Italiaanse donuts en roze muren
Sluiten