Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 11 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

OMG: je kunt nu een hot sauce abonnement nemen

Sommige mensen kunnen wel óveral hot sauce bij eten. Ze speuren stad en land af, op zoek naar de tofste flesjes met de heetste sauzen, hoe obscuurder hoe beter. Speciaal voor die mensen is er nu een hot sauce abonnement. Met Keep it Cool krijg je elke twee maanden drie bijzondere hot sauces geleverd aan je deur.

Initiatiefnemer Niels maakt niet alleen thuis sriracha, hij wil de wereld ook kennis laten maken met bijzondere hot sauces die je nog niet eerder hebt geproefd, maar ook met de producenten, hun verhalen en hún passie.

Hot sauce abonnement van Keep it cool

Hot sauce abonnement

Omdat hij het aanbod in Nederland beperkt vindt én omdat hij weet dat er verder zo veel unieke, lekkere sauzen op de markt zijn, besloot Niels een hot sauce abonnementendienst te lanceren. Hij selecteert de sauzen van kleinschalige producenten (small batch dus), en let op de wijze waarop ze geproduceerd zijn. Ook gebruikt hij duurzaam verpakkingsmateriaal en bezorgt hij de dozen waar mogelijk met de fiets.

Met Keep it Cool krijg je elke twee maanden voor € 25,- euro drie bijzondere hot sauces thuis. Daar kun je zelf Hot Ones mee naspelen. Het bedrijf staat nog wel in de crowdfunding-schoenen: als er minimaal 50 bestellingen binnen zijn, worden de eerste boxen verstuurd. Ze kunnen dus alle support van hot sauce lovers gebruiken.

Wie doet er mee? Kijk voor meer info of om je in te schrijven op keepit.cool.

Lees alles over hot sauce:

Hot sauce abonnement crowdfunding

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.