Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Restaurants 8 okt 2018
Leestijd: 3 minuten

Ga naar Gekke Broodjes in Utrecht voor (je raadt het al) hele gekke broodjes

Het houdt maar niet op met de nieuwe lunchrooms en restaurants in Utrecht en nu is er weer een leuke hotspot bij. En dat vinden wij helemaal niet erg, want het is ook nog eens een heel originele: Gekke Broodjes. Je eet er dus gekke broodjes die verrassend lekker zijn.

Je hebt vast zelf ook wel eens een gek broodje op tafel gezet waarna je baalde dat dit nergens te bestellen was. Gekke Broodjes is dan ook een typisch gevalletje ‘waarom was dit er nog niet?’. Maar nu dus gelukkig wel. En dit kun je ervan verwachten.

Gekke Broodjes
Gekke Broodjes

Gekke broodjes eten in Utrecht

Bij Gekke Broodjes ben je welkom om warme en koude broodjes, salades en tosti’s te eten. Maar natuurlijk ook voor een goede bak koffie, thee of lekkere en verse smoothies. Klinkt goed!

Er is een binnen- en buitenterras waar je kunt smullen van je bestelling. Maar het is geen probleem als je het liever mee naar huis neemt, want je kunt er ook afhalen.

Zelf een lekker broodje maken? 5 verschillende broodjes in 5 minuten klaar

Het menu van Gekke Broodjes

Het broodje ‘Gekke pinda gehakt’ klinkt al als een winnaar. Dit is een broodje met vers rundvlees met Surinaamse pindasaus volgens het eigen en gekke recept. En uit ervaring kunnen we je vertellen – hoe gek deze combinatie ook klinkt – pindasaus is werkelijk waar óveral heerlijk bij.

Het broodje ‘Don’t hete kip’ klinkt ook lekker en is gemaakt volgens een eigen, gek recept met ketjap met een twist klaargemaakt. Andere optie: de ‘Bali Garnaal’: garnalen in Bali saus met een zoete/frisse twist. Je merkt het al: bijna ieder broodje bevat een gek recept waar je keer op keer benieuwd naar bent.

Broodjes over de landsgrenzen: Deze winkel in Engeland is gespecialiseerd in broodjes met… chips!

When at Gekke Broodjes striking a pose! #handsup #strikeapose * * * * #Utrecht #lunch #030 #broodjes #burgermeesterreigerstraat #supportyourlocals #gekkigheid #salade #dutch #gekkebroodjes

52 Likes, 1 Comments – Gekke Broodjes (@gekkebroodjes) on Instagram: “When at Gekke Broodjes striking a pose! #handsup #strikeapose * * * * #Utrecht #lunch #030…”

Meer dan alleen gekke broodjes

Geen zorgen als ‘lekker gek’ niet helemaal je ding is. Want ook dan ben je van harte welkom. Er zijn ook normale broodjes verkrijgbaar, zoals een variant met avocado, ei, yoghurtsaus en rucola. En in de categorie ‘altijd goed’: een broodje gezond of een lekkere tosti.

De salades zijn dan wel weer aan de bijzondere kant. Zoals een Gekke Couscous Salade of Gekke Makreel Salade. Maar ook hier heb je de mogelijkheid om lekker ‘gewoon dan doe je al gek genoeg’ te blijven en voor een Pasta Tonijn te kiezen, precies zoals je ‘m kent.

WiFi + kop thee + broodje = werklunch bij @gekkebroodjes * * * #utrecht #030 #lunch #food #eten #broodjes #gekkebroodjes #burgermeesterreigerstraat #gekkigheid #fusion #dutch

69 Likes, 5 Comments – Gekke Broodjes (@gekkebroodjes) on Instagram: “WiFi + kop thee + broodje = werklunch bij @gekkebroodjes * * * #utrecht #030 #lunch #food #eten…”

Adres van Gekke Broodjes Utrecht

Burgemeester Reigerstraat 31
3581 KK, Utrecht

Voor meer informatie – zoals de openingstijden en om te reserveren – kijk je natuurlijk eventjes op de website van Gekke Broodjes Utrecht. 

#030#burgreigerstraat31#gekkebroodjes #fusionfood #utrecht

78 Likes, 1 Comments – Gekke Broodjes (@gekkebroodjes) on Instagram: “#030#burgreigerstraat31#gekkebroodjes #fusionfood #utrecht”

Lekker: Fijn belegde broodjes voor de zoetekauw

Bijzondere hotspots in Utrecht

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.