Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Restaurants 30 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Restaurant Zeezout in Rotterdam: visgerechten met een Rotterdams tintje

Houd jij van vis? En ben je regelmatig in Zuid-Holland? Dan heb je geluk! Restaurant Zeezout in Rotterdam bestaat 20 jaar en viert dit met niets minder dan een heerlijk Rotterdams menu. En wij vertellen je wat je ervan kunt verwachten.

Restaurant Zeezout is gespecialiseerd in vis, schaal- en schelpdieren en dat maakt hen tot één van de beste visrestaurants van Rotterdam. Het huidige menu maakt een reis door de afgelopen 20 jaar van Zeezout.

Restaurant Zeezout Rotterdam

Visgerechten met een Rotterdams accent

Naast de vis, schaal- en schelpdieren, verwerkt restaurant Zeezout in elk gerecht wel een echt Rotterdams ingrediënt. Zoals de duurzame oesterzwammen van Rotterzwam en Rotterdamse krotenmosterd bij de coquille.

Die rauwe coquille is een voorgerecht met bloemkool, spekpopcorn en Iberico. Spekpopcorn?! Ja, dat lees je goed. En wij zijn er net zo benieuwd naar als jij.

Restaurant Zeezout Rotterdam

Het menu

Maar er is meer lekkers. Zoals het voorgerecht van mosterdijs met hangop en groene kruiden crème. Echte Rotterdamse paella met onder andere chorizo, octopus en ansjovis is één van de fantastische hoofdgerechten die ons erg aanspreekt.

Tot slot veeg je even al je dieet regels van tafel om ruimte te maken voor het toetje. Zoals de chocolade cake van Nutella, chocoladereepjes met pistache en zeezout én vanille. Of het kaasplateau. Yum! Wij zijn om.

Restaurant Zeezout
Restaurant Zeezout Rotterdam

Het adres van restaurant Zeezout in Rotterdam:

Westerkade 11
3016 CL Rotterdam

Zeezout in Rotterdam is van dinsdag t/m zondag geopend. Reserveren kan zowel telefonisch als online op de website

Meer leuke hotspots in Rotterdam?

Restaurant Zeezout
Restaurant Zeezout Rotterdam
Restaurant Zeezout
Restaurant Zeezout Rotterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.