Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Dineren 29 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Fine dining op een casual manier bij Restaurant Coulisse Amsterdam

Hou je wel van fine dining, maar niet van het idee dat je gedempt moet praten aan een tafel met stijf tafellinnen? Yes, dan biedt Restaurant Coulisse de balans die matcht aan jouw noden.

eten bij restaurant Coulisse
Bron: Restaurant Coulisse

Restaurant Coulisse: easy fine dining

Het credo waar Restaurant Coulisse aan vasthoudt is easy fine dining. Daarmee geven ze aan wél de kwaliteit van een fine dining restaurant op tafel te zetten maar zonder dat daar een al te hoge drempel aan verbonden is.

In Coulisse eet je bijvoorbeeld gewoon aan houten tafels, zonder tafellinnen. Niets te stijf dus, en al zeker geen sfeer waarin je stress hebt om te luid te lachen of je glas om te stoten. Naast deze ontspannen sfeer zet het restaurant in op zoveel mogelijk lokale producten en gerechten die licht verteerbaar zijn.

Eten bij Coulisse

‘s Avonds betaal je voor het vaste menu €65,-, voor de lunch (die enkel zaterdag geserveerd wordt) ligt de prijs op €47,50,-. Het menu wisselt geregeld, maar verse lokale producten van het land en uit de zee zijn een constante. Denk aan gerechten als tuinerwten met karnemelk vlierbloesem of Noordzeekrab met artisjok en chili.

Daarbij komt een uitgebreide drankenkaart waarbij je al dan niet een arrangement met aangepaste dranken (wijnen of non-alcoholische dranken) kunt bestellen.

Adres en openingstijden Restaurant Coulisse

Oostenburgergracht 75, 1018 NC Amsterdam

Restaurant Coulisse is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Check de website voor de exacte openingstijden. 

Meer hotspots in Amsterdam?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.