Noo.Me: gezonde noedels en mie in Rotterdam

De naam van restaurant Noo.Me in Rotterdam is een directe verwijzing naar het eten op de kaart. Want je eet hier Aziatische gerechten als noodles en mie. Bijzonder is dat je hier zélf je kommetje samenstelt met toppings.

12 uur pruttelen

Dat klinkt hip en leuk en dat is het ook. Maar dat ze hier ook serieus zijn over goed eten, bewijzen ze met hun huisgemaakte bouillons. Die staan hier tussen de 4 en 12 uur op het vuur te pruttelen. Zo krijgt je tom yam, laksa of pho extra veel smaak.

Noo.Me
Bron: Noo.Me

Dumplings

De gerechten komen hier uit diverse Aziatische keukens. Van Vietnam tot Japan. Naast noedelsoepen zijn er ook bites als dim sum, garnalentoast, kimchi, loempia’s, dumplings en chicken wings.

Drink er frisse huisgemaakte ijsthee met citroengras bij of grappige Japanse limonade.

Noo.Me

Uitbuiken is niet nodig

Na een maaltijd bij Noo.Me hoef je bovendien niet gigantisch uit te buiken: de maaltijden zijn gezond en volwaardig. Ook kun je je ramen bestellen met courgetti in plaats van gewone noodles én er zijn veel vegetarische opties.

Noo.Me is dinsdag t/m zondag geopend voor lunch en diner, vanaf 11:30 tot 21:00 uur. Op vrijdag en zaterdag kun je zelfs tot 22:00 uur blijven plakken.

Noo.Me
Noo.Me
Noo.Me
Bron: Noo.Me

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Noo.Me: gezonde noedels en mie in Rotterdam
Sluiten