Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg België 4 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Na Londen & Berlijn heeft Antwerpen ook een cereal bar: Cereal Heaven

In Antwerpen opende onlangs Cereal Heaven: een heuse cereal bar. Wat betekent dat je hier de hele dag door langs kunt om een kommetje kleurrijke ontbijtgranen te eten. Je weet wel: dat spul waar in Amerika de schappen mee vol staan. Dat die kleurrijke cereals een cultstatus hebben verworven, is wel duidelijk. En momenteel zijn ze hipper dan ooit. 

Cereal Bars

Het kan je vast niet zijn ontgaan dat de afgelopen jaren cereal bars opdoken in Europa: hotspots waar je de hele dag door een kommetje kleurrijke ontbijtgranen kunt eten. We schreven eerder al over Cereal Killer Café – wat heet, we haalden ze zelfs naar het Culy Festival met een pop-up – in Londen. Al vanaf dag één een succes.

Ook Barcelona, Berlijn en Valencia beschikken over een eigen cereal bar. Maar je hoeft niet langer het vliegtuig te pakken voor je sugar fix, want jouw dichtstbijzijnde cereal bar is Cereal Heaven in Antwerpen.

Cereal Heaven in Antwerpen
Bron: Cereal Heaven

Cereal Heaven in Antwerpen

Hier eet je cornflakes all day. En dat niet alleen: ook Lucky Charms, Oreo O’s, Froot Loops, Cap’n Crunch en zelfs Super Mario Cereal. Het is een soort grote trip down memory lane naar je jeugd in de jaren ’80. Maar Cereal Heaven maakt ook moderne favorieten als freak shakes en milkshakes met cereal.

Bovendien kun je je ontbijtgranen hier zo aankleden als je wil. Je kunt tot drie soorten cereals mixen en lekkere toppings toevoegen als fruit, nootjes en candy bars (onze tip: ga voor de Antwerpse handjes!). Tot slot mag je kiezen uit alle soorten melk van Cereal Heaven. Want naast gewone koemelk is er ook amandelmelk, kokosmelk, aardbeienmelk en lactosevrije melk.

Cereal bij Cereal Heaven in Antwerpen

Op naar deze hippe hotspot!

Het is alleen al leuk om een kijkje te gaan nemen bij Cereal Heaven, want je vindt er ruim 100 verschillende soorten cereal in de tofste verpakkingen. Bovendien is er een graffitimuur waarop de helden die je (her)kent van de cereal-dozen zijn vereeuwigd.

All day breakfast? Jazeker: Cereal Heaven is open van woensdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Het adres van Cereal Heaven:

Vlasmarkt 30
2000 Antwerpen (België)

Meer ontbijtplezier:

Cereal Heaven in Antwerpen
Verschillende ontbijtgranen
Cereals bij Cereal Heaven

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.