Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 4 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Jamie Oliver komt met een nieuw tv-programma: Jamie Cooks Italy

Jamie Oliver is terug! Vanaf 19 augustus kun je hem zien in een nieuw tv-programma op 24Kitchen: Jamie Cooks Italy. Jamie reist door Italië en gaat op zoek naar de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Spoiler alert: de nonna’s (Italiaanse oma’s) zijn de sterren van de show. 

Jamie Cooks Italy

Jamie’s nieuwe tv-programma Jamie Cooks Italy bestaat uit 8 afleveringen van elk een uur, waarin we Jamie de meest pittoreske plekjes van Italië zien bezoeken. Van de Eolische Eilanden tot aan Puglia en Basilicata. Je ziet prachtige beelden van Italië, maar vooral: prachtige beelden van food! Want waar Jamie komt, wordt er natuurlijk gekookt.

Crudo van vis bijvoorbeeld, met verse kruiden en citrus, de absolute klassieke Pizza Margherita en Siciliaanse cannoli met zoete ricotta, chocolade, kersen en hazelnoten: het wordt een Italiaans food-festijn!

Het tv-programma sluit aan bij het nieuwste kookboek van Jamie Oliver (Jamie Kookt Italië) dat op 9 augustus uitkomt in Nederland. Jamie Cooks Italy is vanaf 19 augustus exclusief te zien op 24Kitchen. Kijken dus!

Vanaf 9 augustus: Jamie Oliver Week op Culy!

En omdat Jamie & Culy onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is het van 9 augustus t/m 15 augustus Jamie Oliver Week op Culy.nl! Surf elke dag naar Culy voor nieuwe recepten van Jamie, interviews en exclusieve kooktips.

Jamie Oliver

De recepten, kookboeken en tips van Jamie Oliver op een rijtje? Check onze ultieme Jamie Oliver guide!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.