Emma Bering
Emma Bering Restaurants 20 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij Koala Republic eet je de lekkerste en gezondste gerechten

Amsterdam-West zit vol met leuke tentjes en één van die tentjes is Koala Republic op de Jan Evertsenstraat. Je kunt hier genieten van een goede kop koffie of van een heerlijke gezonde lunch of ontbijt. Voor iedereen wat.

Naast steengoede espresso’s en cappuccino’s hebben ze hier heerlijke (gezonde!) gerechtjes op de kaart staan. Van eieren met gerookte zalm tot een passion bowl met passiefruit, granola en andere lekkere toppings. Ook van de kipsalade worden we heel blij. O ja, en ze hebben heerlijke bananenbrood!

Om je vingers bij af te likken

Ja echt, zo lekker ziet het er uit. De foto’s hieronder zeggen alles. Je kunt er gezond en lekker eten, genieten van een koffie, smoothie of ander sapje. Je zult in ieder geval nooit teleurgesteld de deur uitlopen.

Dus mocht je hier een keer langs gaan, houd dan een plekje vrij in je maag voor deze heerlijke gerechten. Je zult gegarandeerd meer willen!

Koala republic hotspot

Koala Republic: een interieur waar je blij van wordt

Het leuke aan deze zaak is dat ze het interieur op een hele leuke en speelse manier hebben neergezet. Zo is er een hele hoge tafel waar je alleen via een trap kan komen. Ook hebben ze plekken op een iets hogere bank waar je met je voeten kunt schommelen. No worries: ze hebben ook gewoon normale stoelen, dus mocht je wat slechter ter been zijn, dan kun je ook prima zitten.

Er is ook genoeg ruimte om even te werken. Je kunt prima met je laptop een tafeltje bezetten terwijl je geniet van een kopje koffie.

Goodmorning ?? via @annabelleslator

99 Likes, 1 Comments – Koala Republic ? (@koalarepublic) on Instagram: “Goodmorning ?? via @annabelleslator”

Het adres van Koala Republic:

Jan Evertsenstraat 115
1057 BT Amsterdam

Koala Republic is elke dag van de week geopend. Check de site voor de exacte openingstijden!

Meer toffe restaurants in Amsterdam?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.