Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 14 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Avocadootje to go? In Amsterdam opent een take-away van The Avocado Show

Je hebt vast wel eens gehoord van het avocado-restaurant dat bijna twee jaar geleden in Amsterdam is geopend. Sindsdien zijn er heel wat avocado’s opgepeuzeld en voor de foodies die de avo nog niet zat zijn, is er nu een nieuw concept van datzelfde avocado-restaurant geopend: een heuse avocado take-away. 

Sinds een aantal jaar is de avocado niet meer weg te denken uit het Nederlandse eetpatroon. Ben jij fan en lust jij nog wel een avo’tje? Dan wil je deze avocado-take-away zeker eens een keer proberen.

Avocado’s on the go

Ron Simpson en Julien Zaal zijn bijna twee jaar geleden het succesvolle restaurant The Avocado Show in de Pijp in Amsterdam gestart. Een concept dat wereldwijd aansloeg en loopt als een trein.

Geen wonder dat de twee aan het broeden waren op een nieuw concept om alle avocado lovers nog meer van hun favoriete groene vriend kunnen laten genieten!

Avocado Show Boutique

The Avocado Show Boutique in Amsterdam

Het avocado-restaurant is nu uitgebreid met een nieuwe hotspot: The Avocado Show Boutique aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Een all day concept waar je terecht kunt voor je daily dose of avo. En het grote voordeel: in tegenstelling tot het normale restaurant zijn hier geen rijen voordat je een tafeltje krijgt.

Bij de boutique hanteren ze een ‘to stay, to go, to deliver’ concept en serveren ze een compact all-day menu. Bij de nieuwe hotspot kun je je avo’tje to go nemen, maar ook ter plekke opeten. Ook zijn ze een samenwerking aangegaan met Foodora en kunnen alle Amsterdammers binnen een straal van 2,5 km hun avocado-gerecht tot aan de deurmat laten bezorgen.

Avocado Show Boutique

Het all-day menu (vol avocado’s)

Bij The Avocado Show Boutique kun je aanschuiven voor onder andere avocado-toast, salades, de poké bowls en social-media-lieveling de Avogarden. Er is plek voor zo’n vijftien gasten binnen en vijftien gasten op het terras.

Aanschuiven bij een ander Amsterdams restaurant?

Avocado Show Boutique

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.