Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Restaurants 13 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Rooftopbar Hopp: eten & drinken met het mooiste uitzicht over Amsterdam

Zoek je in Amsterdam nog een leuk restaurant waar je met het warme weer helemaal uit kunt waaien? Ga dan vooral even langs bij Rooftopbar Hopp. Deze rooftopbar bevindt zich op de achtste verdieping, waardoor je een mooi uitzicht hebt over Amsterdam. En door het windje dat er altijd waait, is het nooit té heet. Dat noemen we nog eens genieten.

Rooftopbar Hopp bevindt zich in Hotel Casa. Hier loop je naar binnen, waar je vervolgens de lift naar de achtste verdieping neemt. Achter de liftdeuren schuilt de oase van een heerlijk plekkie waar je kunt genieten van tientallen speciaalbiertjes, gin tonics en goddelijke nacho’s. En laten we eerlijk zijn, het uitzicht is ook niet verkeerd!

Rooftop bar HOPP Amsterdam
Bron: Hopp Amsterdam

Het menu van Hopp

Voor het ontbijt en de lunch kun je terecht voor een heerlijke croissant, bananenbrood met noten (die ook nog eens hartstikke vegan is) of een heerlijke sojayoghurt met granola en rood fruit. Of ga voor een klassieke omelet met kaas en champignons. Aanrader voor de lunch is ook de salade met spicy knoflookgamba’s met groenten van het zomerseizoen.

Eet je ‘s avonds bij Hopp? Dan kan je er terecht voor wat shared dining. Combineer bijvoorbeeld de heerlijke flammkuchen met een salade met gebakken kip, watermeloensalade en een portie nacho’s. Deel je je eten liever niet? Dan is het een aanrader om die goddelijke nacho’s gewoon lekker zelf op te eten.

Enne, het dakterras heeft een heerlijke bierkaart waar tientallen drankjes op staan waar je geen genoeg van kan krijgen.

Nog geen plannen voor zondag? Start de dag meteen goed met een brunch op Hopp. Meld je snel aan, want er zijn nog maar een paar tickets over! #brunch #rooftopbrunch #rooftop #veggies #ontbijten #lunch #hoppamsterdam #hopphetdakop

41 Likes, 1 Comments – HOPP (@hopp_amsterdam) on Instagram: “Nog geen plannen voor zondag? Start de dag meteen goed met een brunch op Hopp. Meld je snel aan,…”

Het adres van rooftopbar Hopp

Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam

Hopp is elke (droge) dag geopend van 10:00 tot 23:00. Voor de actuele openingstijden kan je het beste Facebook in de gaten houden.

Ook eten op een dakterras?

Hopp is thuiskomen. Thuiskomen in je eigen tuin. Waar je ’s ochtends wakker wordt tussen vogels, je je volledig afzondert van de stad of geniet van een zwoele zomeravond met puur en natuurlijk eten. Een magische plek waar je steeds naar terug wil! ☀️ #hopphetdakop

Geplaatst door HOPP Amsterdam op Dinsdag 22 mei 2018

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.