Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Restaurants 8 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Restaurant Old Skool in Druten zit in (je verwacht ‘t niet) een oud schoolgebouw

Restaurants met toffe namen: we houden ervan. En dus houden we van restaurant Old Skool in Druten, dat letterlijk in een oud schoolgebouw – een oude jongensschool, om precies te zijn – gevestigd is. Daar zie je nu trouwens niets meer van: je eet er fijne menu’s in een gezellige ambiance.

Milena en Johan Visser, eigenaren van het restaurant, ontmoetten elkaar in de keuken van De Librije. Na samen catering te hebben gedaan, openden ze eerst een lunchroom. Maar nu hebben ze een ‘volwassen restaurant’: restaurant Old Skool in Druten, een dorp niet ver van Nijmegen.

Het menu bij restaurant Old Skool in Druten

Ga je eten bij Old Skool, dan kun je kiezen uit drie verschillende driegangenmenu’s. De Old Skool bestaat uit klassiekers als een gerookt Iberico-staartstuk, de New Skool omvat eigentijdse gerechten als roodbaars met couscous en voor de vegetariërs is er de Veggie Skool, met bijvoorbeeld tricolore. Er is ook een menu à la carte, met onder andere eendenborst en coquilles. Er worden zo veel mogelijk regionale producten gebruikt.

hotspot restaurant Old Skool Druten 1
Facebook Restaurant Old Skool

Als je liever langer wilt dineren, kun je kiezen uit een vier-, vijf- of zesgangenmenu van de chef. Prijzen variëren van € 36,50 voor een driegangenmenu tot € 72,00 voor een zesgangenmenu – zonder het wijnarrangement, dat overigens wel met zorg is samengesteld.

hotspot restaurant Old Skool Druten 3

Het restaurant is niet al te groot, maar wel erg knus. Ondanks dat het duidelijk geen schoolgebouw meer is, geven de prachtige houten tafels een ietwat nostalgisch gevoel. Ook leuk: voor wie niet uit de buurt komt, heeft restaurant Old Skool een samenwerking met een Bed & Breakfast in de buurt. Kun je na het diner zo je bed in rollen. Buik vol, ogen dicht.

Het adres van Old Skool in Druten

Hooistraat 22
6651 AD Druten

Old Skool is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 18.00 tot 00.00 uur.

Meer restaurants in Gelderland

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.