Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Restaurants 1 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Alleen maar signature dishes bij Gastrobar STER in Rotterdam

In het mooie Rotterdamse Kralingen is een fijn restaurant opgedoken: Gastrobar STER onder leiding van Terry Priem, die na tien jaar Allure toe was aan een nieuwe uitdaging. En wel een gastrobar die het anders doet. Gewoon een kaart met 15 gerechtjes, een ongedwongen setting en geen poespas. Op z’n Rotterdams, zullen we maar zeggen.

Bij Gastrobar STER schuif je aan voor een fijn aperitief, ga je over op wat smaakmakers en brood en kies je vervolgens één of meerdere van de +/- vijftien gerechten die er op de kaart staan. Je kunt de gerechtjes delen met je tafelgenoot of je houdt ze lekker voor jezelf.

Nice shot! Bedankt voor de mooie foto @judithveels #lunch #rotterdam #kralingen #gastrobar #ster

76 Likes, 1 Comments – Gastrobar STER (@gastrobar_ster) on Instagram: “Nice shot! Bedankt voor de mooie foto @judithveels #lunch #rotterdam #kralingen #gastrobar #ster”

Casual dining

Terry Priem was acht jaar lang mede-eigenaar van het goed aangeschreven restaurant Allure in Rotterdam. STER is zijn nieuwe zaak, waarin hij zijn signature dishes laat stralen. De kaart bestaat dan ook geheel uit signaturen van de chef, aangevuld met bar bites.

De prijzen liggen tussen de € 9,- en € 15,- euro per gerecht. Kies je voor vega, vis of vlees? Er is in ieder geval voor iedereen wat wils. Bijvoorbeeld ceviche van makreel met venkel & radijs en lamsnek met zoete ui en groene asperge.

En ook het dessert wil je niet aan je neus voorbij laten gaan. Iets met chocoladestructuren, pecan en cranberry of rabarber basilicum en geitenkaas.

Gewoon lekker bij de koffie! Appeltaart. #wandelen #kralingsebos #koffietijd #appeltaart #rotterdamfood

136 Likes, 7 Comments – Gastrobar STER (@gastrobar_ster) on Instagram: “Gewoon lekker bij de koffie! Appeltaart. #wandelen #kralingsebos #koffietijd #appeltaart…”

Adres Gastrobar STER

Je vindt Gastrobar STER in Kralingen in Rotterdam. Het adres is: Jericholaan 82 in Rotterdam. Je kunt er van donderdag tot en met maandag aanschuiven voor lunch en diner van 11.00 uur tot 22.30 uur.

Uit eten in Rotterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.