Restaurant Frits in Rotterdam: elke avond 8 verrassende gangen

In de fijnste restaurants kun je gewoon achteroverleunen en je laten adviseren door de chef en sommelier. Zo’n plek is Restaurant Frits in Rotterdam. Hier serveren ze elke avond een verrassingsmenu van acht gangen.

Misschien ken je Restaurant Frits nog wel als Fritschy; zo heette het immers tien jaar lang. De bezem zwiepte niet alleen door de naam, maar ook door de keuken: de tapas werden vervangen door een gangenmenu van kleine gerechten.

Waarom die ommezwaai? Omdat ze bij Frits een verhaal willen vertellen, middels wat je op je bord (en in je glas) vindt. Dat doen ze dus met een avondvullend diner in een huiskamerachtige setting. Uit eten gaan zoals dat ooit bedoeld is.

restaurant Frits

Uit de keuken van Frits

Wat eet je hier dan zoal? Moderne gerechtjes met ingrediënten die in het seizoen zijn.

Er is dus geen menukaart, maar verwacht in ieder geval eten met een moderne twist. Even spieken op de social media accounts toont ons lekkers als schelvistartaar met gefermenteerde pompoen en Italiaans schuim. Macarons. Ceviche. Gerookte oesters. Het kan niet op.

En de prijs voor zo’n achtgangen diner? € 40,- euro. Een bijpassend wijnarrangement van 8 halve glazen kost je € 23,50.

Restaurant Frits

Neem Frits mee

Ook leuk: Frits maakt graag zelf delicatessen voor thuis. Denk aan likeuren, chutneys en bonbons.

Restaurant Frits is van donderdag t/m zondag geopend en ligt op 5 minuten afstand van metrostation Delfshaven. Reserveren kan online.

Restaurant Frits
Bron: Restaurant Frits

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Restaurant Frits in Rotterdam: elke avond 8 verrassende gangen
Sluiten