Redactie
Redactie Restaurants 4 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Bij de Franse brasserie Bardot in Breda kan het allemaal

Ontbijten met een croissant, lunchen met kreeftensoep en een glas witte wijn, en dineren met een onvervalste steak tartare met frietjes: het kan allemaal bij het Franse Brasserie Bardot in Breda. 

Bij Bardot waan je je écht even in Parijs. De prachtige steentjes op de vloeren, salonstoeltjes en marmeren bar geven meteen weer waarvoor je hier komt: genieten in een aangename abiance, zonder pretenties maar mét klassiekers uit la douce France.

Because we can ??? #latenightdinner #tgif #toetje #fuckit #breda

145 Likes, 12 Comments – Maartje (@bartsboekje) on Instagram: “Because we can ??? #latenightdinner #tgif #toetje #fuckit #breda”

Brasserie Bardot in Breda

Vanaf het moment dat de klok twaalf slaat kom je voor de lunch, met allerhande heerlijkheden als croques, boerenpaté, clubsandwiches, garnalenkroketjes met citroenmayo, salades en brioche met gerookte zalm, een gepocheerd eitje en béarnaisesaus. Wil je het (nog) feestelijker maken? Bestel er dan ook wat oesters bij!

De avonden zijn waar het om draait, want dan gaat de keuken écht los. Denk aan brioche met makreelrillette en appel, gerookte zalm met mousse van king crab, dun gesneden Wagyu-beef met eendenlever, canard à l’orange, de onvermijdelijke steak tartare en nog veel meer lekkers.

Naast de brasserie is er ook nog Petit Bardot, de inpandige wijnbar waar ze dezelfde kwaliteit hapjes serveren, maar dan iets kleiner en om te delen.

Avondje uit? Dit zijn de fijnste culinaire hotspots in Breda

Adres Brasserie Bardot

Je vindt Brasserie Bardot aan het Van Coothplein 10 in Breda. Op maandag zijn ze gesloten, maar de rest van de week kun je hier vanaf een uur of 10 binnen wandelen voor een croissantje met kop koffie. Meer weten of wil je gewoon een blik werpen op het menu? Kijk dan op de website.

Restaurants in Breda

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.