Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 25 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Seafood Bar De Trapkes in Breda: genieten met een zachte g

Een lekker visje eten doe je in Breda bij de pas geopende Seafood Bar De Trapkes. Tof oud pand + hippe inrichting + goddelijke vis & zeevruchten = genieten met een zachte g.

Drink hier een fijne borrel met wat fingerfood, deel een plateau met fruits de mer of kom even een lekker visgerechten eten voordat je weer doorgaat naar je volgende bestemming. Dat doe je aan de bar, aan tafel of in de binnentuin van het restaurant.

De Trapkes

Van tataki tot aan gravad lax

Fingerfood voor bij je wijntje of biertje is er genoeg. Denk aan tataki van tonijn met ponzu, huisbereide gravad lax met dillecrème, softshellkrab met mango-chilidressing of gewoon een lekkere garnalenkroket met citroenmayo.

Natuurlijk kun je je er ook klem eten aan oesters, een plateau fruits de mer, kreeft en krab. Alle vis wordt trouwens vers geleverd door Schmidt Zeevis Rotterdam.

Vongole!

Leuk om te vermelden zijn ook de hoofdgerechten op de kaart: van vongole tot fish & chips (“De Trapkes Style”) en van een hele dorade tot aan bouillabaisse. En neem je iemand mee die “niet zo’n viseter is”, dan kan die zich hier uitleven op dry-aged ribeye of entrecote van Hollands weiderund.

Op naar De Trapkes!

Seafood Bar De Trapkes is elke dag van de week geopend behalve op maandag, voor lunch en diner. Reserveren kan via de site.

Bron: De Trapkes

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.