Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Restaurants 5 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij Guusjes in Utrecht voor een seizoensgebonden diner en verschillende bieren

Lekker dineren in Utrecht? Dat doe je in de gezellige huiskamer Bij Guusjes. Net een stukje buiten het centrum, vlakbij het mooie Griftpark, vind je dit restaurant. Het is misschien wel het best bewaarde geheim van Utrecht.

Bij Guusjes wordt steeds bekender. Voor zowel jong als oud is het een leuke spot. Zorg en aandacht voor de gasten en het eten staat er voorop. De gerechten zijn origineel en seizoensgebonden. En de producten? Die zijn zoveel mogelijk huisgemaakt.

Het menu van Bij Guusjes

Zowel vleesliefhebbers als vegetariërs kunnen er terecht. Als voorgerecht kies je onder andere uit een taartje van paddenstoelen of tonijn sashimi.

Bij het hoofdgerecht kies je uit rund, kip, vis of vega. Ga bijvoorbeeld voor de steak van runderbavette met champignons, geroosterde ui, knoflook en kruidenjus. De catch of the day of neem de vegetarische tartiflette met aardappel, ei, ui, reblochon, vega spekjes en herfstsalade. Helemaal van dit seizoen!

? Vandaag als catch of the day ? Gegrilde sardines met harissa yoghurtdip en couscoussalade, smullen! #catchoftheday #zomerspecial #lekkervisje #bijguusjes

12 Likes, 0 Comments – Bij Guusjes (@etenbijguusjes) on Instagram: “? Vandaag als catch of the day ? Gegrilde sardines met harissa yoghurtdip en couscoussalade,…”

Liever gezonde snacks bij de borrel? Bij Guusjes valt alles te regelen en overleggen! #crudite #groentesnacks #borrelen #indekeuken #biercafe #vogelenbuurt #utrecht #bijguusjes

29 Likes, 0 Comments – Bij Guusjes (@etenbijguusjes) on Instagram: “Liever gezonde snacks bij de borrel? Bij Guusjes valt alles te regelen en overleggen! #crudite…”

Vol verrassingen

De menukaart blijft verrassen. Buiten wat er op de kaart staat, zijn er ook altijd lekkere specials. Op de krijtborden in het restaurant zelf staan de wisselende gerechten die ze naast de standaard menukaart aanbieden.

Ook kun je naast je hoofdgerecht andere gerechtjes ernaast bestellen. Zoals de Franse salade, seizoensgroenten en wedges van zoete aardappel. Heb je gewoon zin in een lekkere pizza? Ook dan zit je hier aan het juiste adres. Ze bieden vijf verschillende pizza’s uit de steenoven aan. Yum!

Vanavond en morgen is het weer pizza avond! Alle pizza’s van de kaart voor maar 7,50! #pizza #korting #biercafe #vogelenbuurt #utrecht #bijguusjes

39 Likes, 3 Comments – Bij Guusjes (@etenbijguusjes) on Instagram: “Vanavond en morgen is het weer pizza avond! Alle pizza’s van de kaart voor maar 7,50! #pizza…”

Uitgebreid assortiment van bieren

Net als de menukaart, wisselt ook de unieke bierkaart regelmatig. Als bierliefhebbers ben je hier dus aan het juiste adres. Bij Guusjes biedt met telkens acht verschillende bieren op de tap, een breed scala aan bieren aan.

Biertjes proeven en genieten van een Guusjes borrelplank? #guusjes #bier #bierproeverij #borrelen

23 Likes, 1 Comments – Bij Guusjes (@etenbijguusjes) on Instagram: “Biertjes proeven en genieten van een Guusjes borrelplank? #guusjes #bier #bierproeverij #borrelen”

Adres van Bij Guusjes in Utrecht

‘s Gravesandestraat 27
3514 VR Utrecht

Bij Guusjes is geopend van maandag t/m zondag. Voor de precieze tijden kijk je natuurlijk even op de website. Waar je ook heel gemakkelijk online kunt reserveren. 

Restaurants in Utrecht

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.