Restaurants 1 jun 2016 Culy

Alan & Pim’s

Waar Van ‘t Spit en Rotisserie in Amsterdam volle zalen trekken, ben je in Rotterdam bij Alan & Pim’s aan het juiste adres voor een perfect gebakken kippetje.

In de Rotterdamse Wijnhaven vind je het restaurant met ongedwongen sfeer, lekker eten en goede prijzen. Het interieur doet ons gelijk denken aan een oud pakhuis en zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt.

Alan en Pims Rotterdam5Alan en Pims Rotterdam8

De juicy kippetjes met knapperige huid worden gegaard aan het spit en kun je (half of heel) bestellen in de smaken Naturel, Provençaals, Bitter Sweet BBQ en Thais. Voor erbij heb je de keuze uit verse friet, brood met boter, coleslaw, maïskolf, caesarsalade en huisgemaakte appelmoes. Simpel, maar zó lekker!

Ben je niet zo van het kluiven? Dan zijn er nog de onweerstaanbare kipburger met tzatziki en spek, een grote caesarsalade met kip, spek en Parmezaan, en een variant met vega spek en vega kip.

Ook tijdens de lunch serveren ze hun befaamde kippetjes, maar wordt er ook ruimte gemaakt voor broodjes pulled chicken, maaltijdsalades, thom ka kai soep én het speciale ‘kippeling’ menu. Yum!

Alan & Pim’s is zeven dagen per week van 11.00 tot 23.00 geopend. Reserveren kan vanaf 6 personen en take away is ook mogelijk.

Alan en Pims3Alan en Pims2
Reageer op artikel:
Alan & Pim’s
Sluiten