Redactie
Redactie Afhalen 10 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Rotisserie

Rotisserie is meer dan alleen kip en friet. Hier kom je alleen al voor het prachtige rotissoir achter de bar, maar ook de kip (in verschillende vormen en maten), burgers en cocktails zijn een bezoekje waard.

Op het menu vind je een aantal starters, verschillende soorten kip, burgers, een tweetal salades, cocktails en desserts.

De trots is natuurlijk de kip, die moet je dan ook zeker bestellen als vooraf (happy sticky chicken wings, pulled chicken en fried chicken) of als hoofdgerecht. Ga dan zeker voor de halve of hele kip, heerlijk met een portie friet, maïs en coleslaw.

Ook de burgers mag je zeker niet overslaan. De keuze wisselt regelmatig, maar is er altijd een vega optie. Daarbij kun je je burger pimpen met de lekkerste ingrediënten als pulled chicken, eendenlever, avocado en bacon.

rotisserie
Rotisserie

De cocktailkaart is niet al te groot, maar dat mag de pret niet drukken.

Ga bijvoorbeeld voor de dark & stormy met rum en gemberbier, de batanga met tequila, limoen en cola of above the clouds met wodka, vlierbloesemlikeur en witte wijn.

Take away

Kip en burgers zijn een typisch gevalletje comfort food, en wat is er nu fijner dan op de bank onder een dekentje genieten van zo’n goddelijke hap?

Juist, en precies om die reden doen ze bij Rotisserie ook aan take away. Even van tevoren bellen en bestellen, en je kunt het zo ophalen. Fijn!

Rotisserie heeft twee locaties, één in West (de eerste, aan de De Clercqstraat) en één in Oost (aan het Beukenplein). Kijk op de website voor meer informatie.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.