Redactie
Redactie Gevogelte 22 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Wraps met gegrilde kip en oesterzwammen

Een gezonde, lekkere lunch gaat er bij iedereen wel in. Rudolp van Veen van 24Kitchen weet dat maar al te goed, en maakte dit recept voor wraps met gegrilde kip en oesterzwammen.

Bekijk op de website van 24Kitchen de bijbehorende video.

Verwarm de grill voor. Snijd de kipfilets in dunne plakken en smeer ze in met olijfolie. Grill de kipfilet in een grillpan 2 minuten om en om. Scheur de oesterzwammen.

Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de oesterzwammen circa 3 minuten. Voeg de knoflook, sjalot en kidneybeans toe en bak 1 minuut mee en breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de wraps 20 seconde in de magnetron of bak ze heel kort om en om in een droge koekenpan.

Vouw de onderkant van de wrap tot iets over de helft en de zijkanten naar elkaar toe. Zet ze vast met een cocktailprikker. Vul de wrap met sla, oesterzwammen, kip, nogmaals sla en guacamole.

Guacamole

Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit en schil. Pel en snijd de knoflook. Verwijder de zaden uit de peper en snijd de peper in ringetjes. Snijd de avocado in kleine stukken en prak ze fijn in een kom. Meng de knoflook, peper en citroensap erdoor en breng op smaak met olijfolie en zout.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.