Diner 8 aug 2013 Culy

Mexicaanse Pico de Gallo

Mmm, we love Mexican food. Dit heerlijke recept voor een traditioneel Mexicaanse saus, Pico de Gallo, komt van de fijne blog Es Factory.

Check de ingredienten lijst hier rechts. Roer alles door elkaar heen en breng op smaak met wat zout.

Serveer Pico de Gallo bij geroosterd vlees, vis of gewoon als bijgerecht.

  • 3 grote, rijpe tomaten, in kleine blokjes gesneden, de zaadlijsten niet verwijderd
  • 1 teen knoflook, heel fijn gehakt
  • 1 grote rode ui, in kleine blokjes gesneden
  • een halve komkommer, in kleine blokjes gesneden, de zaadlijsten niet verwijderd
  • 1 rode peper, zaadlijsten en zaden verwijderd en in kleine stukje gesneden
  • 1 groene peper, zaadlijsten verwijderd en in kleine stukjes gesneden
  • een hand vol gehakte, verse koriander
  • 2 eetlepels limoensap (citroensap kan ook)
  • beetje zout
Reageer op artikel:
Mexicaanse Pico de Gallo
Sluiten