Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 13 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Man’Ouche: Libanees brood met za’atar van Nadia en Merijn

De Libanese keuken groeit aan populariteit. Dat zie je onder andere aan de batterij aan Libanese restaurants die openen (van Fenicie tot aan The Lebanese Sajeria), maar je kunt het nu óók terugzien aan de schappen van de supermarkt. Daar liggen sinds kort de Arabische producten van Nadia en Merijn’s SOUQ.

Van Libanese broden tot aan za’atar (onze favoriet!): je kunt op een mini-trip naar Libanon in je dichtstbijzijnde supermarkt. Daarmee maak je bijvoorbeeld dit lekkere recept voor Man’Ouche (ook wel Manoushe genoemd): Libanees brood met za’atar, dat even onder de grill is geweest. Heel lekker bij een Libanees feestmaal of als snack.
Man'Ouche: Libanees brood met za'atar

Zo maak je Man’Ouche

Meng de za’atar met olijfolie.

Bestrijk de Libanese broden met het za’atarmengsel.

Bak onder de grill in enkele minten goudbruin.

Bestrooi met de blaadjes oregano en eventueel wat extra zeezout.

Ook lekker:

Culy Homemade: fatteh (een soort gezonde nacho’s op z’n Libanees)

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Man’Ouche: Libanees brood met za’atar van Nadia en Merijn
Sluiten