Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 12 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Gezonde groenteomelet met spinazie en lente-ui van Gwyneth Paltrow

Een groenteomelet mag dan een doodeenvoudige maaltijd zijn, toch gaat er bijna geen week voorbij dat we er niet eentje bakken. Voor de lunch, ontbijt of zelfs als een snelle, simpele avondmaaltijd. Gwyneth Paltrow weet ook nog eens dat je je beter gaat voelen van een gezonde omelet. In haar nieuwe boek Eet Reset Heal deelt zij toffe recepten die goed voor je zijn. Zoals deze groenteomelet met spinazie en lente-ui.

Gwyneth: “Deze omelet is erg lekker en toch zo simpel te maken dat hij geschikt is voor alle dagen, ook als je het druk hebt, en hij zou niet misstaan bij een speciale brunch voor bijvoorbeeld Moederdag.”

Groenteomelet met spinazie

Groenteomelet met spinazie maken

Verhit een koekenpan van 26 cm met antiaanbaklaag op halfhoog vuur. Voeg de olijfolie, lente-uitjes en spinazie toe en breng op smaak met een mespunt zout.

Breng ook de eieren op smaak met een flinke mespunt zout en een royale hoeveelheid peper en schenk het mengsel in de pan. Bak de eieren tot ze net gestold zijn, verdeel over twee borden en dien op.

Eat reset heal
Eat reset heal

Eet Reset Heal – eet je mooi en voel je goed met clean eating – van Gwyneth Paltrow (Kosmos Uitgevers) ligt nu in de boekhandel voor € 27,50 euro.

Culy Homemade: hartige omelet met spinazie en feta

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.