Dit koekjesdeeg is bedoeld om op te eten!

Culy 11 mrt 2012 Koekjes

Het leukste van koekjes bakken blijft natuurlijk wel het opeten van de koekjes. En snoepen van het deeg natuurlijk! Soms is het deeg nog wel lekkerder dan de koekjes zelf, helaas is het niet goed voor je om teveel hier van te snoepen… 

Gelukkig is dit nu verleden tijd! Want wat dacht je van Safe-to-Eat Cookie Dough? Nu kan je voortaan zoveel snoepen van het deeg als je wilt, want er zitten geen rauwe eieren in.

Mix (met een staande of handmixer) in een kom de boter en de suiker in ongeveer 3 minuten tot een licht en luchtig mengsel. Voeg daarna de bloem en het vanille extract toe. Roer het door elkaar en voeg elke keer wanneer je een ingrediënt toevoegt een lepel water toe. Doe dit totdat het een dikkere massa is (en op koekjesdeeg lijkt!).

Tip: Ook lekker om met spekjes en fruit te dippen!

IMG_7493

  • 215 gram bloem
  • 115 gram boter
  • 150 gram suiker
  • 2 ml vanille extract
  • 30 ml water
Reageer op artikel:
Dit koekjesdeeg is bedoeld om op te eten!
Sluiten