Culy Homemade: broodje pastrami met mosterd & augurkjes

Culy 16 nov 2017 Recepten

Een van de beste afhaalbroodjes van Amsterdam is, wat ons betreft, de speltbol pastrami van JWO in de Jordaan. Gelukkig is die ook heel goed thuis te maken, als je niet in Amsterdam woont (of gewoon geen zin hebt om op de fiets te stappen…)

Halveer de speltbol en besmeer de onderste helft met de mierikswortelcrème. Beleg met de pastrami en plakjes augurk. Besmeer de zachte kant van de bovenste helft met de mosterd. En… genieten maar!

Culy Homemade: broodje pastrami met mosterd & augurkjes0001

Voor 1 persoon:

  • 1 speltbol of ander groot hard broodje
  • 100 gram pastrami (liefst van de slager)
  • 1 eetlepel pittige (gladde) mosterd
  • 1 volle theelepel mierikswortelcrème
  • Augurkjes, in plakjes
Reageer op artikel:
Culy Homemade: broodje pastrami met mosterd & augurkjes
Sluiten