Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 3 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: cocktail voor Pasen (ín een chocolade paashaas!)

Weet je nog dat we laatst een milkshake in een chocolade paashaas maakten, voor Culy Kids? Welnu, we zijn de grote (volwassen) kinderen niet vergeten hóór. Want je kunt namelijk ook een cocktail  in een chocolade paashaas serveren. Als er een moment is waarop je het hebt verdiend, is het nu wel.

Wij maakten een piña colada, maar je kunt dit natuurlijk in principe met elke cocktail doen. Bedenk gewoon een lekkere cocktail voor Pasen en serveer ‘m in deze paashaas. Tip: zoek er wel eentje uit die goed samengaat met de smaak van chocolade.

> Of ga voor een alcoholvrije variant: Heerlijke alcoholvrije piña colada uit Mocktails

Pasen cocktail
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Zo maak je deze cocktail voor Pasen

Verwijder een stukje van het folie van de chocolade paashaas.

Maak een scherp mes in ongeveer 30 seconden warm in gekookt water. Snijd daarna voorzichtig een stukje van de oren van de chocolade paashaas af. Doop het mes tussendoor in het hete water, mocht dat nodig zijn.

Doe alle ingrediënten plus het ijs in een cocktailshaker en shake krachtig tot de buitenkant van de shaker beslagen is.

Giet door het zeefje van de cocktailshaker in een maatbeker of een glas en giet de cocktail daaruit over in de chocolade paashaas. Garneer met de munt en ananas.

Liever een andere cocktail voor Pasen?