Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 1 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

Verre de Terre is het natuurwijnfestival in Utrecht waar je bij wil zijn (mét Culy-korting)

Het vetste feest voor liefhebbers van natuurwijn en biodynamische wijnen staat (weer) voor de deur: op 14 mei barst bij Karma Kebab in Utrecht Verre de Terre he-le-maal los. Op dit wijnfestival draait het helemaal om natuurwijn en biodynamische wijnen, pure sake en craft drinks. Reken op meer dan 100 open flessen wijn om te proeven, een pop-up wijnshop, de lekkerste vega(n) kebab, bier van de Kromme Haring, livemuziek en meer.

Dit is Verre de Terre 2023

Verre de Terre vindt voor het tweede jaar plaats en wordt georganiseerd door Chevalier Wines en Vleck Wijnen: twee Utrechtse adresjes die de beste wijnen importeren, distribueren (aan toprestaurants bijvoorbeeld) en eigen wijnwinkels hebben. Ze nodigen diverse wijnmakers uit, zoals uit Frankrijk en Tsjechië en zetten die in de spotlights. Doel van het wijnfestijn is vooral om de community van natuurwijnliefhebbers te versterken.

Noteer het maar vast: het evenement vindt plaats op 14 mei van 12:00 tot 23:00 bij Karma Kebab in Utrecht (Kanaalweg 50).

De leukste wijnwinkels van Utrecht

Verre de Terre 2023
Bron: Verre de Terre

Ticket Verre de Terre met Culy-korting

Klinkt dit je als klinkende wijnglazen in de oren? Dan kun je je tickets alvast bestellen op de website van Verre de Terre.

Voor onze lezers is er ook een speciale Culy-korting. Als je bij de checkout de code “Culy2023” invult, krijg je € 3,- korting op je ticket (één keer te gebruiken per klant). De Culy-korting is geldig tot 1 mei, dus maak er snel gebruik van.

Je krijgt dan niet alleen toegang tot Verre de Terre, maar ook een gedrukt programma en kristallen glazen van Maison Lehmann om te gebruiken tijdens het festival.

Meer over natuurwijn:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.