Freya Zuidervaart
Freya Zuidervaart Culinair nieuws 15 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Tony’s Chocolonely heeft een nieuwe club (en daar wil je bij horen!)

Ben jij ook zo ‘n fan van de repen van Tony’s Chocolonely? En kijk jij ook watertandend uit naar de nieuwe en geweldige smaken die ze altijd weer uit hun hoed toveren? Dan is er nu een toffe club van Tony’s Chocolonely waar je bij wilt horen!

Op Culy presenteren wij altijd met liefde de nieuwe smaken. Zijn we nog aan het bijkomen van de nieuwe smaak wit wafel blauwe bes, romige witte chocolade, frisse blauwe bessen en chunky wafel, brengt Tony ons weer fantastisch nieuws. Ze hebben namelijk een club opgericht waarmee je altijd als eerste nieuwe smaken op je deurmat krijgt. Ver-ruk-ke-lijk nieuws!

Tony's Chocolonely
Bron: Tony's Chocolonely via Tony's Chocolonely's

Nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely als eerste thuis?

Je kunt nu iedere maand genieten van nieuwe smaken van deze goddelijke chocoladerepen en daar hoef je vrij weinig voor te doen. Schrijf je in voor een (altijd opzegbaar!) abonnement en je krijgt iedere maand een brievenbuspakketje met maar liefst 4 halve repen van 2 exclusieve nieuwe smaken in kleurrijke wikkels en daarbij ook altijd een verrassing. Wij kunnen ons moeilijker leukere post bedenken.

Count Chocula Bas is de held die alle smaken van de repen bedenkt en dat kun je wel aan hem overlaten. Hij is namelijk drievoudig Nederlands kampioen chocolade maken. In 2019 bedacht hij nog samen met ons de smaak voor de limited edition Culy X Tony’s Chocolonely reep. Zo gaaf was dat!

Wie bedenkt jouw favoriete Tony’s Chocolonely repen? (en hoe maak je zelf de ultieme Tony’s reep?)

Bas chocolatier bij Tony's Chocolonely
Bron: Tony's Chocolonely

Wil jij ook deurmatties 4 life worden en een chocolade-abonnement afsluiten van Tony’s? Join da club via deze link!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.