Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Nieuws 14 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

JAAAA: er is een nieuwe Tony’s estafettereep!

Stop de persen! Er is een nieuwe Tony’s estafettereep en hij is fan-tas-tisch. De nieuwe reep neemt het stokje over van zijn voorganger en ligt een jaar lang in de supermarkt, tot er weer een nieuwe reep wordt gelanceerd. Maar ga nou maar eerst genieten van de huidige reep, want zoals we al zeiden is ‘t echt een héle lekkere.

Wedden dat het water je in je waf(fel) zal lopen?

Nieuwe melkreep

Wat de smaak dan is? Hier komt’ie: wit wafel blauwe bes. Romige witte chocolade, frisse blauwe bessen en chunky wafel zijn een topper van een combinatie. Daar kom je de zomer sowieso mee door!

De vorige estafettereep gaat daarmee uit de collectie (de wit kandijkoek kers was dat) en deze estafettereep neemt dus het stokje over. De nieuwe reep blijft bestaan naast de andere estafettereep uit de collectie: melk rozijn hazelnoot.

nieuwe estafettereep Tony's
Bron: Tony's Chocolonely

Waar koop ik de nieuwe estafettereep?

De reep is – zoals elke estafettereep – verkrijgbaar in de Albert Heijn, bij de meeste andere supermarkten en bij de Tony’s Stores in de Beurs van Berlage, in het Westerpark en in de Tony’s online chocoshop.

Chocolate lover? Check ook dit

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
JAAAA: er is een nieuwe Tony’s estafettereep!
Sluiten