Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Geen idee wat je moet bestellen? Thuisbezorgd Roulette is hier!

Zijn wij de enige foodies bij wie beslissen wat je moet bestellen méér tijd kost dan de bereiding en levering van de bestelling samen? Vast niet. Maar goed nieuws: want met Thuisbezorgd Roulette is dat probleem voorgoed van de baan. Met een paar clicks beslist deze online roulette namelijk welke bestelling jij gaat plaatsen.

Yes, dat is handig. En leuk!

De te gekke cocktails van Super Lyan worden nu bij je thuisbezorgd

Zo werkt Thuisbezorgd Roulette

Het brein achter de tool is web developer Pieter Boerboom. De Thuisbezorgd Roulette is echt een kindje van de lockdown. “Door de lockdown bestel ik veel te veel eten. Daarom heb ik een kleine applicatie ontwikkeld die een willekeurige Thuisbezorgd-bestelling genereert. Op die manier ontdek je nieuwe gerechten en restaurants in de buurt”, zegt Pieter.

Kortom: het concept is even simpel als geniaal. Zelf testen? Via deze link kom je terecht in de generator. Het enige wat je daarna hoeft in te vullen is je postcode, de modus (willekeurig, populaire restaurants of populaire restaurants en gerechten) en het aantal gerechten dat je denkt te kunnen verorberen.

Thuisbezorgd Roulette
Bron: Pieter Boerboom

Kipburgers of Thaise deelgerechten

Vervolgens zie je een gekozen aantal gerechten bij een willekeurig restaurant in jouw buurt. Worden het kipburgers of Thaise gerechten om te delen? Misschien wel een Iraans rijstgerecht dat je nog niet kende? De generator beslist.

En geen zorgen: de bestelling wordt natuurlijk nog niet écht geplaatst. Het is aan jou om te beslissen of je akkoord gaat met de suggesties die de generator je voorschotelt. Zo ja, dan kun je doorklikken en kom je automatisch op de restaurantpagina op Thuisbezorgd.nl. Zo niet, dan draai je toch gewoon nóg een keer aan de roulette?

Molukse rijsttafel van Dennis Huwaë
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

5 x de lekkerste rijsttafels om te bestellen voor thuis

Steun de horeca!

En daarmee is Thuisbezorgd Roulette meteen een reminder om – ook nu de lockdown maar blijft aanslepen – je lokale ondernemers te blijven steunen. De pandemie treft onze geliefde restaurants nog steeds diep, iets wat we ten zeerste betreuren. Het binnenshuis gezellig maken met een bezorgmaaltijd is één van de manieren om de horeca in je buurt te steunen.

Er bestaan ergere dingen, denken wij dan…

Tip: Thuis Uit Eten bezorgt gerechten van toprestaurants door het land

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.