Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kook live mee met de online ceviche masterclass van Culy x Mi Casa Peru!

Vanaf vandaag is ‘ie te koop: het gruwelijk lekkere kookboek Mi Casa Peru van Katinka Lansink Dodero. Deze half-Peruaanse keukenheldin kreeg haar liefde voor de Peruaanse keuken mee van haar moeder. Op 21 april geeft ze een online ceviche masterclass, speciaal voor de lezers van Culy! Kook je mee?

De ceviche masterclass is inmiddels vol! Aanmelden kan dus helaas niet meer. Zien we je bij de volgende?

Mi Casa Peru

Met haar bedrijf cevicheceviche én haar nieuwe boek wil Katinka iedereen kennis laten maken met de razend interessante fusion gastronomie van Peru. Want die reikt van salsa’s en ceviche’s tot aan streetfood als anticuchos en empanadas. En dan hebben we het ook nog niet gehad over die razend interessante Nikkei-cuisine.

In haar boek Mi Casa Peru deelt Katinka 80 laagdrempelige, toegankelijke recepten met je waarvan je watertandend aan tafel gaat. En omdat ze zelf opgroeide in de Apeldoornse bossen, laat ze je bovendien zien dat een exotisch gerecht echt niet altijd opgediend hoeft te worden in een ver oord aan de andere kant van de oceaan. Peruaanse smaken van Hollandse bodem, kortom.

Dit zijn de 9 lekkerste gerechten uit de Peruaanse keuken

Online ceviche workshop
Bron: Mi Casa Peru

Online ceviche masterclass met Culy!

Speciaal voor de lezers van Culy geeft Katinka op woensdag 21 april van 17:00 tot 17:30 uur een online ceviche masterclass via Zoom. Ze leert je om ceviche clásico te maken: een goddelijk, kleurrijk gerecht van vis gegaard in tijgermelk, met onder andere zoete aardappel, steranijs en rode ui. Dat wil je!

Zo doe je mee

Als lezer van Culy kun je gratis deelnemen aan de workshop. Meld je uiterlijk voor 15 april aan via [email protected]. Er is een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang.

Omdat je live kunt meekoken tijdens de masterclass, zul je van tevoren een mail ontvangen met de boodschappenlijst en een link naar de masterclass op 21 april. Zien we je daar? Let’s make a killer ceviche!

Update: De ceviche masterclass is inmiddels vol! Aanmelden kan dus helaas niet meer. Zien we je bij de volgende?

> Mi casa Peru van Katinka Lansink Dodero (uitgeverij Luitingh-Sijthoff) is vanaf nu te koop voor € 25,- euro.

Voor meer info over Katinka, haar workshops en haar boek kun je terecht op cevicheceviche.nl.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.