Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 25 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Tip: Thuis Uit Eten bezorgt gerechten van toprestaurants door het land

Je hoeft niet langer af te reizen naar Amsterdam als je het eten van RIJKS*, Bar Alt of Taiko wil eten. En je hoeft ook niet naar Rotterdam te rijden voor een afhaalmaaltijd van Joelia* of Fitzgerald*. Via de website van Thuis Uit Eten kun je eten bestellen bij toprestaurants en gewoon bij je thuis laten bezorgen.

Bezorgingsgebied

Met de website thuisuiteten.nl wordt het opeens wél mogelijk om gerechten te bestellen bij toffe restaurants in andere steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en zelfs Den Bosch en Haarlem. En die te laten thuisbezorgen.

De restaurants die zijn aangesloten bij de site, geven zelf een bepaald bezorgingsgebied aan. Dat reikt veel verder dan de standaard bezorgservices, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om vanuit Utrecht te bestellen bij een Amsterdams restaurant. Bezorgkosten die worden gerekend, liggen tussen de € 2,- en € 5,- euro.

Ober in tenue

Een greep uit de toprestaurants die zijn aangesloten bij Thuis Uit Eten: Wils, Fico, Olivijn*, Joelia, In den Rustwat, Ron Gastrobar At Home, Taiko, Rouhi en RIJKS*.

Thuis Uit Eten komt je bestelling in stijl afleveren, dat wil zeggen: door een ober in tenue, gepresenteerd tot aan de deur. Zo wordt thuis uit eten gaan ook nog eens extra chique.

Een superhandig initiatief dus, als je eens benieuwd bent naar een restaurantkeuken van buiten jouw provincie!

Liever zelf afhalen?

Natuurlijk is het – vanwege commissies die worden gerekend – altijd nog het beste om zélf bij het restaurant te gaan afhalen. Dan gaat het volledige bedrag naar het restaurant. En bovendien is het voor het personeel leuk om op die manier toch weer een beetje in contact te staan met de gast.

> Wil je weten welke toprestaurants nu (tijdelijk) afhaalmaaltijden aanbieden? Check Culy’s uitgebreide afhaaloverzicht.