Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 11 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Naast de good old roomboterstroopwafel vind je bij Albert Heijn nu bijzondere andere smaken

Bij de Appie zijn ze niet vies van een beetje innovatie in het schap. Maar als je dacht dat alle producten in de supermarkt nu wel in een bijzondere smaak zijn verschenen, had je het mis. Na de chocoladehummus die ze afgelopen zomer introduceerde, zijn nu de stroopwafels aan bod gekomen.

Bij Albert Heijn kun je nu dus ook stroopwafels in wel heel bijzondere smaken kopen. Deze, om precies te zijn.

Stroopwafel met lavendel en zwarte peper, anyone?

In het koekjesschap vind je vanaf nu – naast de good old roomboterstroopwafel – ook stroopwafels in de smaken karamel-zeezout, speculaas, rozemarijn-zeezout, mango-chili, aardbei, dark-roast chocolate, sinaasappel-kaneel, banaan-karamel en lavendel-zwarte peper.

Bij Culy zijn we niet vies van bijzondere smaken (we zijn gek op de wafels van het Rotterdamse Stroop) en we zijn dan ook benieuwd naar de  smaakcombi’s die de supermarkt ons voorschotelt. Binnenkort maar even een proefsessie inlassen om deze nieuwkomers te testen!

Dit vind je misschien ook interessant: Alles over de geschiedenis van de stroopwafel

Er is meer koekjesnieuws

O, als je dacht dat het hierbij bleef, heb je het wederom mis. De supermarkt komt ook met andere nieuwe koeken, zoals een dark roasted stroopkoek (met de smaak van koffie en cacao) en chocolate chip cookies met red velvet en witte chocolade.

Maak jij je koekjes liever zelf?

Het allerlekkerste blijft nog altijd om je koekjes zelf te maken. Probeer eens deze chili-chocoladekoeken van Rutger of duik de keuken in voor echte Zweedse havermoutkoekjes met chocolade. Iets anders dan chocolade? Met dit recept voor carrot cake koekjes maak je to die for koekjes om te delen (of niet, natuurlijk).

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.