Redactie
Redactie Afhalen 17 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

De allerlekkerste stroopwafels bij Stroop

Stroopwafels worden naar een next level gebracht bij pop-up store Stroop in Rotterdam. Deze zaak is een mix van een interieurwinkel en een café, en alles is te koop: van stoel tot kopje, van schilderij tot servies. Maar bovenal kom je hier voor de stroopwafels.

De stroopwafels bij Stroop, zijn niet zomaar wafels. Ze zijn vers, biologisch en superculinair. Stroop is dé stroopwafelspecialist van Nederland en de wafels zijn dan ook erg bijzonder. Zo maken ze bijvoorbeeld citroenwafels, kokos-chocowafels, sinaasappel-amandelwafels of spek-tijmwafels. Niks is te gek, zolang het maar lekker smaakt

Elke week zijn er drie nieuwe smaken wafels die ter plekke worden gemaakt van zoveel mogelijk biologische producten. Je kunt er vervolgens voor kiezen ze gelijk op te peuzelen (eventueel vergezeld door een goed kopje koffie), of ze mee naar huis te nemen. De stroopwafels kosten tussen de €2,- tot €2,50 en voor 18 mini-wafels betaal je  €5,-.

Momenteel bevindt Stroop zich op de Mathenesserweg in Rotterdam. Wat er daarna gebeurt is nog niet bekend, maar houd de Facebook-pagina in de gaten voor actuele locaties en informatie.

stroop10stroop2

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.